Stå lidt mere ud – sørg for at være vittig

Nogen gange kan man godt føle sig lidt for kedelig og grå, selvom der egentlig ikke er noget galt med en. Hvis man føler, at man godt kunne være en smule mere underholdende, så giver det god mening at arbejde sig imod at være mere vittig.

Heldigvis er det nemt at fremstå som morsom nu om dage. Selv den mest mondæne person kan gives et lille pift, der vil få andre til at synes, at de er helt utroligt grinagtige.

Lær et par jokes – så bliver det ikke nemmere!

Hvis man kan fyre et par gode jokes af, så er man per automatik allerede mere morsom. Gode, og endda ofte dårlige, jokes kan noget. De får folk til at grine, og dermed bliver humøret sat skyhøjt.

Det kan selvfølgelig ligge noget af en dæmper på en, hvis man ikke kender nogen jokes. I så fald er der hjælp at hente. Det er rimelig nemt at lære et par jokes udenad – og så kan man altid lære et par nye i ny og næ. Der er megen inspiration at hente online, for eksempel kan man lære nogle jokes her. Det er skam ikke raketvidenskab.

En lille ændring til looket – subtile småting gør forskellen

Mange kan godt lide at gå i sort tøj, eller bare tøj der er lidt mat i farverne. Det er forståeligt, men alligevel kan en smule farve gøre meget for, hvordan man fremstår. Selv bare et par farverige strømper, måske endda der ikke passer sammen, kan gøre en stor, men subtil, forskel.

Hvis det kunne tænkes, at et nyt par strømper er det, der skal til, så kan man overveje at se efter nogen her. Det behøver ikke være en kamp at være vittig. Du kan sagtens klare det.

This entry was posted in .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *