Få ordnet dit løsemaveskindmeden maveskindsoperation

Står du også i den situation, at du har gennemført et stort vægttab, gennemført en graviditet eller en lignende kropsmæssig forandring, der har ført til, at dit maveskind hænger? Heldigvis er der hjælp at hente!

Derfor hænger dit maveskind

Huden er kroppens største organ og varetager en masse opgaver. Det er huden, der holder vores krop samlet og på plads. Derudover er det også igennem huden at kroppen kommer af med varmen for ikke at overophede gennem svedporrerne. Huden er meget elastisk, fleksibel og robust i forhold til de udfordringer, man udsætter den for. Dertil kan den også overanstrenge sig, hvilket er tilfældet, når du får et maveskind, der hænger. Når du eksempelviser gravid udvider din livmoder sig så meget, at maveskindet i de fleste tilfælde er nødt til at overanstrenge sig for at holde fast på kroppen. Når huden er nødt til at overanstrenge sig, kommer det til udtryk ved at mn får strækmærker. Strækmærker er i bund og grund huden, der revner, som er en mekanisme, den gør brug af, når den skal holde fast på kroppen, men bliver udsat for en større belastning.

Fjernelse af maveskind – sådan foregår en maveskindsoperationen

Der er forskellige procedurer for, hvordan operationen for fjernelse af maveskind foregår. Alt efter hvor meget hud der skal fjernes, er det forskelligt omkring, hvorvidt operationen skal foregå i lokal eller fuld bedøvelse. Ved fjernelse af maveskind efter et større vægttab vil kirurgen, udover at fjerne selve den overskydende maveskind, også lave en mindre fedtsugning, så maveskindet sættes bedre på plads. Derudover skal man også undersøge mulighederne for at få operationen gratis. Hvis man efter et større vægttab har et maveskind, der hænger mere end 3 cm, og man holder vægten i minimum 6 måneder, kan man få en henvisning fra egen læge, der gør, at man ikke skal have den store pengepung frem.

This entry was posted in .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *