Tro det eller lad være: Trick løbehjul tilbud

Nu har jeg gået rundt i næsten op mod fire og tyve år og håbet på det her, og nu sker det endelig: Der er trick løbehjul tilbud nede i Føtex på hjørnet af Fuglevej og Krybdyrvej.

Jeg ved vi er mange der har efterspurgt et sådan tilbud, ja, jeg ved det fordi jeg er formand i klubben for trick løbehjul tilbud. Vi har faktisk mere end 500 medlemmer spredt ud over hele verden, og det er da alligevel lidt. Trick løbehjul tilbud er også et emne der er alt for neglijeret i politik, synes vi, så derfor har vi betalt for de her annoncer, hvor der står ”trick løbehjul tilbud – ja tak”. Annoncerne er kommet både i Ugeavisen og Jyske Vestkysten og Politiken og Børsen og på busserne og man kan sågar få sig en flyer nede i gågaden, hvis man møder én af os. Men nu holder vi os meget for os selv, vi er nemlig bange for mørke, så strategien med flyers har ikke fungeret så godt som vi kunne have håbet, læs mere herinde.

Fordele med et trick løbehjul tilbud

Men det er også ligemeget nu, for nu er der kommet trick løbehjul tilbud nede i Føtex, som sagt, og vi behøver ikke længere korsfæste et barn hver morgen i håbet om at guderne vil høre vores bøn og give og trick løbehjul tilbud. Det var alligevel ved at blive lidt for meget af det gode er vi mange der er enige om.

I stedet for at korsfæste et barn skriver vi nu et takke brev hver morgen som vi sender til Odin – fik jeg nævnt at vi er asetroende? Han har endnu ikke givet noget svar, men han har jo også meget at se til. Det var alt for nu her på trick løbehjul tilbud hjemmesidens nyhedsbrev! Fortsat god søndag.

This entry was posted in .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *