Nyt selskab presser de etablerede på bredbåndsprisen

Når et nyt selskab går ind på et etableret marked er der to måder at udmærke sig på. Den ene er at levere et billigere produkt, mens den anden metode er at levere en bedre service.

 

For bredbåndsbranchen er det svært at levere en bedre service, da man i store træk blot er i kontakt med bredbåndsfirmaet når bredbåndet opsiges eller opstartes.

 

bredbåndsløsningerDerfor bliver det meget hurtigt et spørgsmål om prisen. Og det har en af de nyeste spillere på markedet for bredbåndsløsninger erkendt – Waoo er nemlig gået ind på markedet for at dumpe priserne.
Det viser en opgørelse fra Billigtbredbåndguide.dk, hvor Waoo konsekvent er billigst i prissammenligningen med en pris på blot 179 kroner om måneden for en forbindelse på hele 90 mb.

 

Denne forbindelse kan ikke tilbydes over hele landet og du skal derfor tjekke på Waoos hjemmeside, om den tilbydes lige der hvor du bor.

 

Overvej også, om du tør tage et helt nyt selskab og deres bredbåndsløsning – fordi at den er billig behøver den ikke at være den bedste du kan få. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *