Når København bliver forandret til noget nyt

For 3 dage siden var jeg lige en sviptur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på motoriserede løbehjul og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt frygtsom og forstod ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de i grunden.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse motoriserede løbehjul, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så derfor søgte jeg hurtig på Voi rabatkode, som var den app eller applikation jeg havde installeret.


Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over rabatter og bonusser, der var der også en del andre sjove rabatkoder du kunne bruge. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Sådan får du dine børn med

Det kunne være fint at have sine børn med til at opleve de nye typer af elektroniske køretøjer! Det er en rigtig god ting at prøve mange af de her ting sammen. Ikke desto mindre så skal barnet være godt pakket ind og jeg skal sørge for at han holder varmen i sin Molo flyverdragt og godt pakket ind med uldne tørklæder til halsen. Om børnene så skal afprøve et airboard eller et motoriserede løbehjul er helt op til barnet selv. Men i hvert så irriterer det mig lidt, man ikke kan leje segboards på samme facon som med elektriske løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en guide til gode segboards, som burde være helt fine til lidt at fryse rundt i baggården! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassebil. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en barnevogn med alle 4 hjul, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og naturligvis noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn brugte vi for det ikke skal være løgn en gammel pull up bar, der akkurat kunne anvendes som rat til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

This entry was posted in .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *